Ochtendtraining met Susanne Bentley 8 – 12 april // i.s.m. Wisper

8 tot 12 april. 10h00 – 12h00

Zie tarieven Wisper

HAL 26 – studio 1 – Dok Noord, Sint-Salvatorstraat 18 001A, 9000 GENT

Inschrijvingen via website Wisper


// WORKSHOP
Vijf voormiddagen full on danstraining waarbij zweten, dansplezier en groeien in je technische en artistieke kunnen voorop staan. Er wordt gewerkt met een bewegingstaal, gegroeid uit de releasetechniek. Bij de start helpen enkele grondoefeningen om de gewrichten te openen en kracht te gebruiken vanuit de beweging en structuur van het skelet. Daarop volgen opbouwende bewegingscombinaties naar het middelhoge en hoge ruimteniveau. Je werkt aan gemak en efficiëntie doorheen de ruimtelevels, verandering van richting en het gebruik van momentum. Er wordt gefocust op economisch werken vanuit het centrum en de ruggengraat. Vast bewegingsmateriaal integreert de thema’s: verandering van richting, impuls, momentum en vloeibaarheid.

// SUSANNE BENTLEY
https://susannebentley.com/

// INFO & INSCHRIJVINGEN
Inschrijving via website van Wisper.