Gent Bougement 2018 zit er op!

De 4de editie van Gent Bougement zit er op!

Met 2 uitverkochte Soirées in CAMPO, 4 uitverkochte workshops, en een succesvol Bougement Experiment in Kunstencentrum Vooruit kijken we héél tevreden terug!

Grote dank aan alle artiesten: Karlien De Savoye, Femke Gyselinck, Ido Batash, Isabelle Arboleda, Katrien Bral, Els Cottyn, Elke De Mey, Eddie De Vos, Jos Deraedt, Kristine Everaert, Jan Lietaert, Magda Ral, Mieke Smalle, Griet Spanhove, Tine Van Den Broeck, An Van Geet, Hilde van Peteghem, Louisa Vermeire, Suzanne Vuegen, Pedro Waeghe, Lief Weuts, Hilde Wildiers, Giada Castioni, Thomas Jillings, Nicolas Vladyslav, Carolina van Eps, Francesca Saraullo, Tijen Lawton, Aileen Bonne, Els Viaene, Vania D’Angelo, Fanny Vandesande, The Seagull (Gilles Vandecaveye-Pinoy en Simon Raman), Dabke-dansers, TALK, Eefje Verbeke/il Cigno, Leen Dewilde/Reckless Sleepers, Kathleen van den Abeele, Platform-k vzw, Juki, Berengère Bodin, Léa Vinette, Daniel Barkan, Compagnie MarDanse, [SPIN][ECHO]!

Ook grote dank aan alle partners, zaalmensen en vrijwilligers: Kunstencentrum Vooruit, CAMPO, WISPER, Danspunt, Stad Gent, les ballets C de la B, Oiterpe Drongen, TALK, amateurkunsten, techniekers Tijs, Bart, Bert en toneelmeester David, cateraar Nicole (Fonda) & Sofie De Rous, grafisch ontwerper Michiel De Smet, DJ Stef Moens, vrijwilligers Oihana Azpillaga, Lauranne Cleenwerck, Femke, Hanna, Mohamed, Nazila Bahadorpour, Rahaf Al-obeid, Rasha Alobeid, Sandra Frimpong, fotograaf Rudy Carlier, taartenbaksters Merel Vercoutere en Chantal.

Tot in 2020!

Het Gent Bougement-team,

Merel Vercoutere, Ruth Dupré, Kristin Daemers, Claire Van Trimpont, Merel Van de Gehuchte en Vania D’Angelo.