AntAnd te zien deze zomer!

Deze zomer kronkelt ANT AND terug op verschillende locaties! Op 25 en 26 augustus trekken we naar Kunstenfenstival Watou – Zomerzinnen.
Daarna steken we de grens over richting Oostenrijk met op 19-20-21 juli het Pflasterfestival Linz
Wees welkom!

ANT AND.. is een beeldende dans en locatie voorstelling die de verbeelding prikkelt. Twee dansers ontdoen zich van hun eigen menselijke en fysieke verschijning en creëren een sculpturale performance. Het ene beeld ontpopt zich tot het andere; miereneters worden cilinders, cilinders worden rupsen, rupsen maken sporen en deze sporen worden gevolgd. ANT AND.. is een gracieus spel voor jong en oud dat zich volgens de locaties waar het speelt, telkens heruitvindt.

Creatie en uitvoering: Fanny Vandesande en Vania D’Angelo
External eye: Merel Vercoutere
Productie: TALK
Met dank aan Les Ballets C de la B, Vooruit, Wisper