Inez Verhille – 23, 30 april & 7, 14 mei


Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=https://talk-gent.be/2017/08/01/test-training-2/&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/talk-gent.be/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 145

23, 30 april 7, 14 mei (19u30 – 21u00)

65 € Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks.

De Vloer @ Nest (verdieping +3 oude stadsbibliotheek)

 

Deze training reeks bestaat uit 4 lessen die op elkaar verder bouwen. De voornaamste focus ligt op grondwerk waarbij handvaten voor een zachte organische danstaal worden aangereikt. Daarnaast werken we ook aan balans en evenwicht. Deze sessies richten zich tot mensen met hedendaagse danservaring die hun technische kwaliteiten willen onderhouden en verruimen!

Inez Verhille is Bachelor in de Hedendaagse Dans (Artesis Hogeschool Antwerpen), en gediplomeerd leerkracht Specifieke Lerarenopleiding Dans. Ze werkt als freelance danseres (voor o.a. Tuur Marinus), is dansdocente (voor o.a. Muda, Mooss,…) en is choreografe. Recent volgde zij ook een Vinyasa Yoga Teacher training in Italië.