ANT AND… XL @ museum Dr. Guislain / 17 juli 2021

Op 17 juli brengt TALK een XL versie van het duet ANT AND…

Stel je wezens voor zonder staart, hoofd, benen of andere ledematen. En toch ontroeren ze als een mens of verschijnen ze mysterieus als een dier. ANT AND… neemt je mee in een beeldende voorstelling die de verbeelding prikkelt. Gedaantes bewegen zich door de omgeving, ze geven er kleur aan en vallen er af en toe mee samen. Hun bewegingen doen hun gedaantes veranderen, het ene beeld ontpopt zich tot het andere, miereneters worden cilinders, cilinders worden rupsen,… Je vraagt je af: Waar eindigt het wezen en waar begint het landschap? ANT AND is een gracieus spel voor jong en oud dat zich volgens de locatie waar het speelt telkens heruitvindt.

Fanny Vandesande en Vania D’Angelo i.s.m. Petra Van Gompel, Paola Zampierolo en Yasmina Rochtus
Met steun van de Vlaamse Overheid via de culturele activiteitenpremie

Reserveer je gratis plekje hier

  • Datum: 17 juli 2021
  • Tijdstip: verschillende korte acts tussen 13h en 17h
  • Locatie: museum Dr. Guislain, Jozef Guislainstraat 43, 9000 Gent