ANT AND – 18, 21 en 22 maart – opening nieuw Gents Universiteitsmuseum (GUM)

ANT AND.. is een beeldende dansvoorstelling die de verbeelding van de toeschouwer prikkelt. De dansers ontdoen zich van hun eigen menselijke en fysieke verschijningen creëren een sculpturale performance. Het ene beeld ontpopt zich tot het andere; miereneters worden cilinders, cilinders worden rupsen, rupsen maken sporenen deze sporen worden gevolgd. ANT AND.. is een gracieus spel dat zich volgens de locaties waar het speelt, telkens heruitvindt.

  • Concept en regie: Fanny Vandesande en Vania D’Angelo
  • Productie: TALK
  • Met de steun van: Vooruit – La Grande Traversée, MUTE silence festival, Limburg Festival, Aarschot Beweegt, Theaterfestival Boulevard, Namur en Mai, SuperVliegSuperMouche, Vrijstaat-O., Gent Bougement, ..

Wanneer?
18, 21 en 22 maart 2020

Waar?
GUM – Gent Universiteitsmuseum, Ledeganckstraat 65, 9000 Gent

Meer info