Histoires Courtes. Sans fin. Et en couleurs. – 5 oktober CC Lokeren

Twee lichamen bewegen doorheen verschillende korte scènes, schijnbaar zonder verband. We zien hen plooien, vouwen, glijden, bouwen en ontdekken een magische symmetrie in twee afzonderlijke wezens.

Histoires Courtes. Sans Fin. Et en Couleurs. is een opeenvolging van scènes die ons meevoeren van het ene beeld naar het andere, van emoties naar gevoelens. Een opeenvolging van taferelen die transformeren. Van stof tot dier tot natuurelement.

Nicolas Vladyslav (les ballets C de la B, Sidi Larbi Cherkaoui) en Karlien De Savoye (Quan Bui Ngoc) brengen een duo op de vloer, in de lucht en ongeveer alles daar tussenin. Welgekozen beelden scheppen een bijzondere atmosfeer. We krijgen een smeuïge maar subtiele mengeling van dans en acrobatie, poëzie. Pril werk voor wie zich wil laten verrassen.

In double bill met: ‘They Might Be Giants’ – STEVEN MICHEL

tickets en info

 Wanneer

zaterdag 5 oktober 2019 van 20:15 tot 22:05

 Waar

Cultuurcentrum LokerenKerkplein 5, 9160 LokerenDANS DOUBLE BILL

STEVEN MICHEL – ‘They Might Be Giants’