Meerdaagse workshop met Nicolas Vladyslav – Postponed

Postponed

 

Training and research about the physical, creative and emotional possibilities of the body.
Technical training based on floor work, flexibility and strength.
Research on extremities, different movement rhythms, an exploration of qualities and sensations.
Playing with the decision to move with softness or with tension, to control or to let go.

Training en onderzoek naar de fysieke, creatieve en emotionele mogelijkheden van het lichaam.
Technische training gebaseerd op vloerwerk, lenigheid en kracht.
Onderzoek naar extremen, verschillende bewegingsritmes, een verkenning van kwaliteiten en sensaties.
Spelen met de beslissing om zacht te bewegen of met spanning, om te controleren of om te laten gaan.

Nicolas Vladyslav ontdekte, na een opleiding aan de circusschool van Amiens, de danskunst bij Sylvie Coqueugniot en Thierry Bain. Na een balletopleiding aan het conservatorium van Boulogne, vervolmaakte hij zich in hedendaagse dans aan het conservatorium van Lyon. Zijn carrière als professionele danser startte met Ondes de Choc (2000) van Denis Plassard. Vervolgens trok hij naar België om Michèle-Anne de Mey te vervoegen voor de creatie Utopie (2001). Tijdens zijn verblijf in Brussel ontmoette hij Sidi Larbi Cherkaui met wie hij meermaals zal samenwerken zowel als danser als assistent. In 2005 maakte hij samen met Constanza Macras en Lisi Estaras No Wonder. In 2006 vormde hij met Ali Thabet het duo Transportés, met wie hij een creatie voorstelt in Nouméa (Nieuw-Caledonië). Hij danst opnieuw bij les ballets C de la B in Patchagonia (2007), primero-Erscht (2010) en A distancia (2012), creaties van Lisi Estaras. In 2011 cocreëerde en danste hij in Dans Dans. In 2010 creëerde hij Contamination voor Passerelle (Kortrijk).