Karlien De Savoye 15, 22, 29 Januari en 5 februari

15, 22 en 29 januari, 5 februari (19u30 – 21u00)

65 € Je kan enkel inschrijven voor de volledige reeks

De Vloer @ Nest (verdieping +3 oude stadsbibliotheek)


We vliegen er opnieuw in met een tweede trainingreeks van Karlien! Een reeks van vier dynamische sessies met focus op stamina en efficiëntie. Een flinke opwarming, veel vloer- en ander kunst- en vliegwerk. We laten nieuwe informatie heimelijk binnensijpelen in ons centraal zenuwstelsel om er beetje bij beetje vrijer en creatiever mee om te springen (of rollen of glijden). Zweet en ambiance verzekerd!

Karlien combineerde haar studies taal- en letterkunde (Spaans en Engels) aan de UGent met een professionele dansopleiding, aangevuld met stages en workshops bij gerenommeerde leerkrachten in binnen- en buitenland (o.a. Les Ballets C de la B, P.A.R.T.S., Laban, Ultima Vez, Deltebre Dansa, SI A-Dos-Cunhados, IDW Budapest).
Karlien is gecertifieerd leerkracht Hatha Yoga, Sivananda Stijl, na een opleiding in Play Practice Residency in Bangalore.
Ze was reeds te zien in verschillende dans/performance/circus (locatie-)projecten (o.a. Alba Nova Festival, CirkAalst, INTERPLAY, WildeMannen WoesteWijven, Dance of the Dead Poet etc.) en samen met Quan Bui Ngoc creëerde ze Denderdingen, in opdracht van Stad Aalst.

We start 2018 with a new training serie by Karlien! A series of four dynamic sessions with a focus on stamina and efficiency. A solid warm up, a lot of floorwork and other spacial traverses. We allow new information to sneakily infiltrate our central nervous system to little by little deal with it in a more free and creative way. Sweat and fun garantueed!