Zoefff


Warning: file_get_contents(http://www.linkedin.com/countserv/count/share?url=http://talk-gent.be/2017/08/03/zoefff/&format=json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/customer/www/talk-gent.be/public_html/wp-content/plugins/tk-social-share/tk-social-counter.php on line 145

Val, strompel, geeuw, zucht, oeffhhhh, scheur, stamp stamp, stap stap, spring. Hoeveel bewegingen zijn ook een geluid en omgekeerd? Zoeff is het resultaat van deze vraag, namelijk een speelse en dansante voorstelling. Zoefff!!! exploreert hoe de mens kan teruggeworpen zijn op zichzelf, los van alle codes maar vol instinct. De eerste stappen van deze choreografie werd in 2012 bekroond met de titel “ambassadeur hedendaagse dans” van Danspunt en kende daarna, na een herwerking, een tournee op diverse locaties in Vlaanderen en Nederland.

Zoeff ging bij verschillende gelegenheden ook in dialoog met een life improvisatie van muzikanten en componisten zoals Jens Bouttery (Wunderbaum, Jens Maurits Orchestra, Blue Monday…), Fulco Ottervanger (De Beren Gieren, Beraadgeslagen), Lander Gyselinck (Lab Trio, Kris Defoort Trio, Stufff, Beraadgeslagen).